1:1 Strategie traject van 8 weken

 

Je hebt de keuze gemaakt om voor jezelf te beginnen! Weg uit dat standaard leventje van 9-5 uur, waar je elke dag je “kunstje” mag doen. Naar de vrijheid hebben om te doen wat je echt wilt en waar je onwijs goed in bent!

Nu is het tijd om zelf te gaan shinen en jouw unieke kracht en kwaliteiten voor jezelf in te gaan zetten!

Jouw eigen droomleven vormgeven en je verlangens tot realiteit maken! Hoe gaaf is dat!

Maar om te zorgen dat jij als ondernemer ook daadwerkelijk kan gaan shinen en jouw ideale klanten jou ook gaan vinden, is het wel mega van belang om je marketingfundering heel goed neer te gaan zetten!

En daarom lanceer ik speciaal voor jou hierbij mijn 1:1 Strategie traject van 8 weken! We gaan gedurende 8 weken intensief samenwerken en zorgen dat jouw Marketingstrategie staat als een huis!

Zodat jij alle handvatten krijgt om te gaan zorgen dat jij ook daadwerkelijk je werkgeluk vindt en geheel kan gaan werken op jouw voorwaarden, aan jouw droombedrijf!

Wanneer je graag zelf aan de slag wilt gaan met je Marketingstrategie, maar daar zeker hulp bij kunt gebruiken en de zogenoemde stok achter de deur, dan is het 1:1 strategie traject van 8 weken zeer geschikt voor jou. Tijdens dit traject begeleid ik jou bij het neerzetten van jouw strategie.

We starten met een gezamenlijke kick-of sessie, waarin we samen kijken naar jouw aanbod, identiteit en positionering en het stellen van doelen. Dit geeft een eerste basis, waarmee je verder aan de slag kunt. Vervolgens ga je zelf aan de slag met de uitwerking van de diverse onderdelen van de strategie, zoals je ideale klant en de klantreis.

We hebben tweewekelijks een call om samen te kijken waar je staat en nog hulp bij kunt gebruiken. Ook kan je altijd tussendoor al je vragen stellen. Ik zorg dat ik je on track houd! Ik kijk met je mee en geef feedback waar nodig, ook ten aanzien van je website, deze ga ik analyseren en voorzien van feedback en aanbevelingen. Zodat deze geheel is ingericht voor jouw ideale klant, en mega aantrekkelijk is.

 Het is nu tijd om stappen te zetten!

Ik sta echt te popelen om dit samen met jou aan te gaan en je hierbij te mogen helpen! Om samen jouw onderneming geheel vorm te geven zoals jij bent.

Passend bij jouw verhaal en identiteit!

Even bellen?

 Liefs Marieke 🌸

Let’s connect!

Let’s connect!