Strategiesessies + Praktisch plan

Samen werken aan de basis en fundament van jouw marketing, inclusief actiegericht plan dat helemaal bij jou past.

Heb jij echt geen idee waar te beginnen met jouw marketing en je zichtbaarheid. Vind je het lastig om online zichtbaar te zijn, omdat je niet weet hoe je kunt onderscheiden van de rest? Wat moet jij nu vertellen? 

Dan zijn de 2 strategiesessies, inclusief praktisch plan, dé oplossing voor jou.

Tijdens deze strategiesessies gaan we de gehele basis van jouw bedrijf in kaart brengen. Denk aan je merkidentiteit, je aanbod, de doelgroep, je merkwaarden, je doelstellingen, een stuk analyse tot je positionering en de klantreis. Je kunt pas effectief communiceren, als je weet vanuit welke essentie je dat doet.

Vervolgens gaan we kijken hoe we dit alles praktisch toepasbaar maken, met de juiste boodschap en visuele doorvertaling. In zowel tekst als beeld. Dit alles komt samen in het vaststellen van de content thema’s en communicatieplan. Deze werk ik volledig voor je uit!  Jij hebt na afloop een praktisch en concreet plan in handen, waarmee je direct aan de slag kunt! Zodat jij met een ijzersterke marketingstrategie zichtbaar wordt met een onderscheidend en authentiek verhaal en de leukste klanten gaat aantrekken.

Wat anderen zeggen:

Na 17 jaar ervaring opgedaan te hebben in de VvE branche, wilde ik het roer omgooien. Zelfstandig verder gaan met mijn specialisme in dit vakgebied. Ik zat vol ideeën maar kreeg de rode draad niet helder, ik wilde veel te veel vertellen en kwam zo niet tot de kern, laat staan tot het opzetten van een website. Door meerdere 1 op 1 gesprekken, zette Marieke mij op scherp, kwam er een duidelijk kader qua inhoud die nodig was, werd mij duidelijk wat mijn bedrijf uniek en onderscheidend maakt. Door samen een plan te maken kregen al mijn ideeën de juiste aandacht en kon alles uitgevoerd worden, zo ook de opzet van een professionele website.
Ook hierbij heeft Marieke mij heel fijn geholpen. Er waren maar een paar gesprekken nodig om het kader en de menustructuur vast te stellen en ik kon aan de slag met het schrijven van de content. Nieuwe ideeën komen zeer regelmatig bij mij op, kansen, mogelijkheden, verbeteringen. Geweldig, maar niet zo praktisch in dit proces. Doordat Marieke ook een fijne sparringspartner is, hielp zij mij gefocust te blijven. 
Ze denkt echt met je mee, stelt goede vragen en pikt er de punten uit waar het om gaat. Ben je op zoek naar iemand die helpt bij het vinden van de rode draad, die je laat zien waarom jij uniek en onderscheidend bent, die kritisch met je meedenkt en niet ‘meepraat’ en die een waardevolle sparringpartner is voor al je nieuwe ideeën?
Bel Marieke!

Julia van der Velde – JuNova

Ik vind het heel fijn dat Marieke onze missie en visie niet uit het oog verliest. Sterker nog; dat is het uitgangspunt. Dat voelt als klant erg goed, je voelt je gehoord. De kritische blik vind ik ook heel belangrijk: Marieke zet ons echt op scherp! Het structureren van wat wij willen met ons bedrijf, zowel in missie/visie als qua producten. Dat hebben we zelf nu veel meer helder!” 
Marlies Schippers – KennisConnect

“Marieke luistert goed naar onze wensen, is kritisch en vooral heel eerlijk wat ze wel/niet mooi of gepast vindt. Duidelijke communicatie qua verwachtingen. Laagdrempelig en persoonlijk. Marieke zet ons aan het nadenken en is eerlijk.
Rianne Schrijver – KennisConnect

“Ik maak veel van mijn keuzes op gevoel en dat zat vanaf het eerste gesprek direct goed. Marieke is gedreven, we hebben korte lijntjes en dat stapje extra is geen probleem. Het belangrijkste voor mij is het vertrouwen en dat zit goed.”
Jacco Vlastuin – Leff Interieur

 

Herken jij dit?

Je wilt heel graag groeien met je bedrijf en professioneel zichtbaar worden. Zonder maar een beetje aan te klooien. Je wilt impact maken, je bent immers een expert op jouw vakgebied, maar weet dit nu totaal niet over te brengen. 

  • Je wilt graag nieuwe klanten aantrekken. Je eigen netwerk is inmiddels een beetje op. Maar je hebt geen tijd, druk met het runnen van je bedrijf. Je weet ook niet waar ik moet beginnen. 
  • Je hebt geen tijd om alles zelf uit te zoeken, dit kost je teveel tijd. Je wilt dit graag samen doen met een expert, iemand die met je meedenkt en ook helpt met de uitwerking. 
  • Je hebt wel een website, maar eigenlijk wil je hier niet eens klanten naartoe verwijzen. Deze is niet goed genoeg. 
  • Je denkt dat Marketing groots en ingewikkeld is. 
  • Je klooit nu maar een beetje aan en post af en toe wat op Instagram. Maar zonder duidelijke strategie en focus. 
  • Je twijfelt of je op de goede weg zit, met het juiste verhaal. 
  • Ik wil graag werken met een gedegen gedegen strategie, in plaats van schieten met losse flarden.
  • Je hebt echt geen idee waar je continue over zou moeten posten, waar zitten mensen op te wachten?

Hoe fijn zou het zijn als je een gedegen verhaal hebt staan. Een verhaal gebaseerd op jouw unieke kracht en authenticiteit. Je hebt echt wat te vertellen! Je weet immers wat jou uniek maakt. Je hebt een krachtige boodschap te vertellen, waarmee je de leukste klanten gaat aantrekken die echt bij jou passen!

Wil jij dit ook?

 

Na afloop van deze sessies:

  • Heb je een marketingstrategie, die helemaal bij jou past, zodat jij op jouw manier zichtbaar kunt worden. 
  • Weet jij hoe je je kunt onderscheiden van de massa, met jouw unieke verhaal. 
  • Je hebt nieuwe ideeën en praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw onderneming. 
  • Je weet wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt bereiken
  • Heb je een praktisch en concreet plan, waarmee je direct aan de slag kan. 
  • Een sterke website, die precies de taal van de klant spreekt met de juiste unieke boodschap.
  • Ben jij in staat om vanuit je klanten te kijken naar je bedrijf, zodat zij zich ook echt aangesproken voelen. 
  • Kan je jouw expertstatus in de markt gaan claimen. Waarmee je klanten aantrekt, waar je veel energie van krijgt. 
  • Heb je jouw unieke kracht en essentie ontdekt, waardoor sales veel makkelijker wordt en je de allerleukste klanten gaan aantrekken.
  • Durf jij zichtbaar te zijn met jouw unieke en krachtige verhaal, jouw verhaal dat zorgt voor herkenning en vertrouwen. 

Voor wie?

Voor dienstverlenende ondernemers die:

  • Op een onderscheidende manier zichtbaar willen zijn met hun bedrijf.
  • Geen tijd hebben om alles zelf geheel uit te werken
  • Willen leren hoe ze een boodschap creëren, die hun ideale klant emotioneel raakt, zodat ze besluiten klant te worden.
  • Het lef hebben om die professionaliseringsslag nu echt te gaan maken.
  • Druk zijn met van alles uit te zoeken voor hun bedrijf, zonder resultaat.  
  • Willen werken met een duidelijke strategie, zodat zij verder kunnen groeien.
  • Hun zichtbaarheid willen vergroten, om de leukste klanten aan te trekken.

Jouw investering 2.299,-

(betaling in 2 termijnen mogelijk)

Als je echt weet waarom je doet wat je doet, is je Marketingstrategie echt niet ingewikkeld. 

 

Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met jou aan de slag te gaan. Samen gaan we zorgen voor een ijzersterke strategie, waarmee jij je gaat onderscheiden in de markt en de leukste klanten gaat aantrekken. 

Liefs Marieke

Samen kennismaken en kijken of we een match zijn?

Ik ben benieuwd naar wat jou drijft en waar je nu tegenaan loopt. Stuur mij een mail of plan direct jouw GRATIS kennismakingsgesprek in van max. 30 minuten, om te kijken of we samen een klik hebben en ik je echt verder kan helpen.
Tijdens dit gesprek hoor ik graag waar je tegenaan loopt en waar je hulp bij kunt gebruiken. Indien we samen die match hebben, kijken we welk aanbod het beste bij jouw wensen aansluit.

 

Let’s connect!

Let’s connect!